(301)

Bliv her

ljudbok och e-bok


Kan man forelske sig i en, man aldrig har mĂždt?

Hailey Taylor Emery har pĂ„ fornemmelsen, at hendes yndlingsklient hos Fetch – en anonym online-leveringsservice, hun ejer – i virkeligheden er hockeystjernen Matt Eriksson.

Selvom det er imod reglerne, at hun tjekker hans fil, er hun 95 % sikker pĂ„, at det er hendes livslange crush, hun hver dag sidder og skriver beskeder sammen med og hvis dagligdag, hun hjĂŠlper med at gĂžre lidt lettere. Da Hailey stadig slikker sĂ„rene efter et breakup, er hun fuldt ud tilfreds med lidt harmlĂžs onlineflirting – indtil hun en dag bliver nĂždt til at mĂžde sin klient. Ansigt til ansigt. Panik fĂžlger.

Matt Eriksson kender udmĂŠrket til at have et knust hjerte. Han er stadig ikke kommet sig over, at hans ĂŠgteskab brĂžd sammen, og det stinker at vĂŠre den eneste pĂ„ sit hold, der kender sandheden – at professionel hockey og seriĂžse forhold er en giftig blanding. Han ser sjĂŠldent sine dĂžtre og kĂŠmper med at hĂ„ndtere sin ekskone. Den eneste person i hans liv, der virker til at kunne forstĂ„ ham, er en, han aldrig har mĂždt ansigt til ansigt.

Men det er er ikke noget, et par drÞmmesÊder til hans nÊste hockeykamp ikke kan gÞre noget ved. Hailey kan ikke modstÄ det tilbud. Og Matt kan ikke modstÄ Hailey. Godt, at han ikke behÞver det