(1)

Broken Music

ljudbok


Stings fremragende selvbiografi bestÄr af velskrevne, intelligente og uimodstÄelige erindringer.

Sting skriver:

"Jeg har vÊret sangskriver det meste af mit liv, og har derfor vÊret vant til at fortÊtte mine fÞlelser og idéer til korte, rytmiske verslinjer, og give dem liv til musik. Jeg har faktisk aldrig tidligere overvejet at skrive en bog. Men da jeg rundede den reflekterende alder af 50, fÞlte jeg mig for fÞrste gang tiltrukket af at skrive lange passager af tekst, og det viste sig at blive lige sÄ stimulerende som nogen sang, jeg nogensinde havde skrevet."

Og sÄdan begyndte Broken Music at tage sit udspring og finde sin form og farve. Det er en bog om den tidlige del af mit liv, fra barndommen, og frem til tiden omkring mit gennembrud med The Police. Det er en beretning, som meget fÄ mennesker kender.

"Jeg har ikke haft noget Þnske om at skrive en traditionel erindringsbog, hvor jeg opremser alt, som nogen sinde er sket for mig. I stedet fandt jeg mig selv draget mod at udforske specifikke Þjeblikke, specielle mennesker og bekendtskaber samt sÊrlige begivenheder, som stadig runger kraftigt inden i mig, mens jeg prÞver pÄ at forstÄ det barn, jeg var og den mand jeg blev."


UpplÀsare: Bent Otto Hansen
LĂ€ngd: