(11)

Clairvoyance

ljudbok


I podcastserien, Kaffe & Klarsyn, undersĂžger Ditte Breineberg og Alice Kaiser, hvad den spirituelle verden kan tilbyde os anno 2019. Kan Ă„nderne give os en stĂžrre indsigt i os selv, og hvad med linjerne i vores hĂŠnder eller et afdĂždt familiemedlem?

I fÞrste afsnit besÞger Ditte og Alice clairvoyant rÄdgiver Flemming Bille. Han giver dem hver deres seance og gÄr ind i deres indre.

Lyt med, og find ud af, om han kan indfange essensen af deres liv og Ăžnsker, og hĂžr interviewet med ham, hvor han bl.a. forklarer, hvorfor han oplever en stigende interesse for den spirituelle verden.

Medvirkende: Ditte Breineberg og Alice Kaiser

RedaktĂžr: Susanne Knutzen, alt.dk

Teknik: Sidsel NĂžrgaard

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Hvad kan den spirituelle verden hjÊlpe os med i en rationel hverdag med travlhed pÄ jobbet, hente-bringe-praktik og oversete kÊrester? Det sÊtter vi spot pÄ i Alt.dk podcastserien \"Kaffe & klarsyn\".

Medvirkende: Skiftende

RedaktĂžr: Susanne Knutzen

Teknik Sidsel Kaae NĂžrgaard

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Ditte Breineberg og Alice Kaiser er to helt almindelige kvinder. De er begge i fast parforhold, de er mÞdre og har et 9-17 job i samme firma. Men sÄ tror de ogsÄ pÄ, at der findes meget mere mellem himmel og jord, end vi lige gÄr og tror.