(1)

Da Sir Alex Ferguson ragede uklar med The Coolmore Mafia

ljudbok


I andet afsnit af "Hvem slog Manchester United ihjel?" sÊtter journalisterne Oliver Bodh Larsen og Magnus Kraft managerlegenden Sir Alex Ferguson under lup. Var den stÊdige skotte indirekte skyld i, at Malcolm Glazer i 2005 pÄ kontroversiel vis kunne overtage ejerskabet af klubben? Hvem er The Coolmore Mafia? Og hvad har det med vÊddelÞbshesten Rock of Gibraltar at gÞre?

FÄ svarene i dette afsnit, hvor ogsÄ tidligere United-spiller John SivebÊk og lektor SÞren Frank bliver spurgt, hvem de tror, der har slÄet Manchester United ihjel.

VĂŠrter: Magnus Kraft og Oliver Bodh Larsen, Euroman

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

De to journalister Magnus Kraft og Oliver Bodh Larsen har sat sig for at komme til bunds i sagen om det tidligere sĂ„ mĂŠgtige Manchester United, der nu slingrer retningslĂžst rundt i subtoppen af europĂŠisk fodbold. Nogen mĂ„ pĂ„ anklagebĂŠnken, og i deres forsĂžg pĂ„ at samle fĂŠldende beviser taler Magnus og Oliver med en rĂŠkke personer, som har fulgt klubben tĂŠt – eller som mĂ„ske endda har vĂŠret pĂ„ lĂžnningslisten. Det er blevet til tre afsnit om milliarder, magt, vĂŠddelĂžbsheste, kapitalisme, globalisering og en hel del derimellem.

VĂŠrter: Oliver Bodh Larsen og Magnus Kraft, Euroman

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Magnus Kraft er journalist og digital redaktÞr pÄ Euroman.

Oliver Bodh Larsen er journalist, skribent og vĂŠrt pĂ„ podcasten ’SidelĂŠns’, der udgives af Euroman.