(0)

De 5 detektiver og sporhunden 12 - Mysteriet om den hvide puddel

ljudbok


Tykkes lille skottehund Buster er meget interesseret i en lille, hvid puddel pÄ stationen i Peterswood. Der gÄr ikke lang tid, fÞr Larry, Daisy, Pip, Tykke og Bets finder ud af, at hunden slet ikke har det godt, men mysteriet starter fÞrst, da det viser sig, at puddelhundens rigtige ejere er sporlÞst forsvundet sammen med et meget kostbart, stjÄlet maleri.

Det bliver et mysterium, som vennerne – og ikke mindst Tykke – lĂžser sĂ„ elegant, at deres ĂŠrkerival, politibetjent Goon, endnu en gang er ved at gĂ„ op i limningen af bare ĂŠrgrelse.

Titlen er en genudgivelse af et tidligere vĂŠrk udgivet med datidens sprogbrug.

I bĂžrnekrimiserien om "De 5 detektiver og sporhunden" fĂžlger vi Larry, Daisy, Pip, Tykke, Bets og den lille skottehund Buster, som sammen lĂžser en masse mystiske sager. Serien henvender sig til de 10-12-Ă„rige.

Den engelske bĂžrnebogsforfatter Enid Mary Blyton (1897-1968) har skrevet over 600 bĂžger, som er oversat til 90 sprog og solgt i over 600 millioner eksemplarer. Mest kendt er hun for serien om "De fem", som stadig bliver solgt i store oplag den dag i dag.


UpplÀsare: Mikkel Hansen
LĂ€ngd: