(4)

Den hemmelige modstander

ljudbok och e-bok


Tommy & Tuppence – to unge mennesker, som mangler bĂ„de penge og fast ansĂŠttelse – sĂŠtter sig for at skabe spĂŠnding i tilvĂŠrelsen. De har vĂŠret venner hele deres liv, men da de her mĂždes efter FĂžrste Verdenskrigs afslutning, mĂ„ de indrĂžmme for sig selv og hinanden, at de er blevet mere end venner. De sĂŠtter sig nu for at starte et spĂŠndende firma op sammen – "the Young Adventurers Ltd" – og de vil vĂŠre villige til at pĂ„tage sig alle de spĂŠndende opgaver, der mĂ„tte finde vej til dem!

Deres fÞrste opgave er for den dystre mr. Whittington. Det nye makkerpar bliver snart hevet ind i et djÊvelsk politisk spil, fyldt med konspirationer, og de har mÄske ikke helt regnet med, hvor farligt dette kan gÄ hen og blive...

"Dette er ikke bare en spĂŠndende spion thriller med en Ă„ndelĂžs hastig hed og en meget virkelig fĂžlelse af ondskab og farefulde hĂŠndelser; det er ogsĂ„ en rĂžrende kĂŠrlighedshistorie. Bogen skiller sig ud, fordi den er sĂ„ anderledes end resten af Agatha Christies forfatterskab. Denne bog blev skrevet i 1921 med FĂžrste Verdens krig i frisk erindring, og den er et tidligt mestervĂŠrk fra Christies hĂ„nd." – David Walliams, spiller hovedpersonen Tommy i BBC’s nye filmatisering af serien om Tommy & Tuppence.

Dette er fĂžrste del af Tommy & Tuppence-serien skrevet af Agatha Christie.

Agatha Christie (1890-1976) er Englands ukronede krimidronning og skaberen af kendte og elskede figurer som mesterdetektiven Hercule Poirot og den lettere pÄtrÊngende, men ikke desto mindre geniale Miss Marple.

Agatha Christie er den bedst sÊlgende krimiforfatter i verden, og hendes bÞger er oversat til flere sprog end William Shakespeares. Mange af romanerne er tilmed blevet lavet til bÄde film, TV og sat op pÄ hÊderkronede teatre.


UpplÀsare: Carsten Warming
LĂ€ngd: