(0)

Det tamme menneskedyr: En samtale om menneskehedens udvikling

ljudbok


"Menneskeheden er sin egen stĂžrste fjende."

Den slags udsagn stÞder man ofte pÄ. Men spÞrgsmÄlet er, om det egentlig er rigtigt. Er vi mennesker i virkeligheden bare primitive dyr med en tynd fernis af civilisation udenpÄ? Er al den ondskab og elendighed, vi ser rundtomkring i verden et udtryk for menneskets naturlige mÄde at opfÞre sig pÄ?

Det er det som dette afsnit af NÊste Side skal handle om, nÄr vÊrt Tommy Heisz fÄr besÞg af forfatteren til 'Menneskedyret' Thomas Raab til en samtale om hvad der har gjort mennesket til det det er i dag.

VĂŠrt: Tommy Heisz

GĂŠst: Forfatter Thomas Thaulov Raab

Klip og redaktĂžr: Andreas Lindinger Saxild

Livshistorier, sande beretninger og videnskabelige nybrud. Forfattere af fagbĂžger har virkeligheden mellem hĂŠnderne. De fortĂŠller om den verden, vi lever i pĂ„ godt og ondt – om det smukke og forunderlige og om det, der fĂ„r os til at grĂŠde og vĂŠmmes. I en rĂŠkke samtaler mĂžder Tommy Heisz forfattere, hvis bĂžger giver os et sĂŠrligt indblik i virkeligheden og gĂžr det muligt for os at forstĂ„ verden bedre.

Tommy Heisz (f. 1975) er forfatter og journalist. Han har skrevet en lang rĂŠkke bĂžger om vidt forskellige historiske emner, blandt andet "DĂždens Ă„rsag" (2020), som han har udgivet i samarbejde med professor i retsmedicin Markil Gregersen.