(3)

Dovenkrop

ljudbok och e-bok


FORTIDEN HAR INDHENTET DEM. DET HAR HAN OGSÅ ?

Ti dage efter Douglas Remfry er blevet lÞsladt fra fÊngslet, bliver han fundet dÞd pÄ et lurvet hotelvÊrelse; hÊnderne er bundet, og han har en hÊtte over hovedet. Han var dÞmt for voldtÊgt, og nu er han selv blevet voldtaget. Nogen har vidst, at Remfry skulle lÞslades, og nogen har ment, at han ikke er blevet straffet tilstrÊkkeligt. Er det offeret, der har gjort Remfry til offer? Da en anden dÞmt voldtÊgtsforbryder findes myrdet efter samme modus operandi, bliver det hele mere kompliceret. Har nogen sat sig for at hÊvne sig pÄ alle landets voldtÊgtsforbrydere?

KriminalkommissÊr Tom Thorne har svÊrt ved at have rigtig ondt af disse mordofre, og han har svÊrt ved at mobilisere iver efter at finde gerningsmanden. Men efterhÄnden, som efterforskningen skrider frem, finder Thorne et offer, der er vÊrd at kÊmpe for, og han kaster sig for alvor ud i jagten.

DOVENKROP er pÄ én gang en traditionel og nyskabende thriller; den traditionelle krimis forcer i et avanceret plot tilsat sort humor og med en skÞdeslÞs, men entusiastisk hovedperson, den udskÊldte kriminalkommissÊr, Tom Thorne.

Det er tredje bog i serien om kriminalkommissÊr Tom Thorne og den selvstÊndige efterfÞlger til SOV SØDT (2004) og BANGEBUKS (2005).

Udgivet med oversĂŠttelsesstĂžtte fra Europa-Kommissionens Kultur 2000-program.