(2)

Dyrepasseren i Berlin Zoo

ljudbok och e-bok


Familiemysterier og chokerende hemmeligheder, rĂžrende venskaber og modige kvinder, som har sat tydelige aftryk under 2. Verdenskrig. Anna Stuart vĂŠver fortid og nutid sammen i sine hjerteskĂŠrende og velresearchede romaner.

Berlin Zoo, 1943: TiÄrige Adelaide og hendes nyfÞdte sÞster er pludselig blevet forÊldrelÞse efter en nat med ÞdelÊggende bombninger, og den hjertelige dyrepasser Katharina Heinroth tager de to smÄ piger i sin varetÊgt. Da Katharina forsÞger at redde bÞrn og dyr ud af den krigshÊrgede by og i sikkerhed, slÄr hendes forsÞg fejl, og Adelaide lover sin adoptivmor at holde pÄ en foruroligende hemmelighed. En hemmelighed, som kommer til at Êndre Adelaides liv for altid.

Berlin Zoo, 2019: Bethan Taylor sidder pÄ en bÊnk ved siden af den Êldre dame Ada, som virker konfus. Hendes tanker pendulerer mellem fortid og nutid, og hun fortÊller, hvordan hun tilbragte sin barndom under krigen i en underjordisk bunker mellem indhegnede dyr. Og efterhÄnden som historien udfolder sig, forundres Bethan over at hÞre et navn, hun genkender.

De to kvinder har begge dybe ar pÄ sjÊlen, men kan de hjÊlpe hinanden med at hele?


UpplÀsare: Grete Tulinius
LĂ€ngd: