(14)

Eksodus

ljudbok och e-bok


Der er valgkamp i Danmark Malene JÞrgensen har stiftet sit eget parti, BÊredygtig fremtid, og hun og hendes partigruppe arbejder mÄlrettet for at komme i Folketinget.

Mathias Zobel har vĂŠret ude for en ulykke og sidder nu i sit og Malenes fĂŠlles hjem i KĂžge og dĂžjer med eftervirkningerne fra ulykken.

En tidlig morgen i Valby udlÞses en bombe, da en fremtrÊdende politiker tager sin cykel for at cykle pÄ arbejde. Herefter eksploderer der cykler i alle dele af KÞbenhavn i lÞbet af dagen, og der udbryder panik i hele byen. Regeringen aktiverer det nationale terrorberedskab med politi, forsvar og hjemmevÊrn, som gÄr i gang med at fjerne de 600.000 cykler, som befinder sig pÄ gaderne i KÞbenhavn.

Mistanken om terror retter sig hurtigt mod muslimske ekstremister og skaber voldsomme reaktioner med knuste butiksruder, angreb pÄ moskeer og personoverfald. Samtidig hamstrer skrÊmte borgere fÞdevarer og barrikaderer sig i deres hjem. Malene indkaldes sammen med de andre partiledere til krisemÞde i Statsministeriet. SpÞrgsmÄlet er, om valgkampen skal aflyses, og der skal indfÞres undtagelsestilstand i Danmark, indtil man har fanget terroristerne. Dagen efter eksploderer der nye bomber. Denne gang er det ikke cykler, der eksploderer 



UpplÀsare: Louise Davidsen
LĂ€ngd: