(1)

Elefantstenen

ljudbok och e-bok


Bapit bor i ThyborÞn og ligner ikke de andre. For han har spist alt for mange Nutella-madder, og sÄ er hans mor fra Thailand. Bapits fiskerfar er dÞd, og Bapit har arvet en hulsten, som hans far pÄstod er magisk: Hvis man kigger gennem hullet og Þnsker noget, sÄ gÄr det i opfyldelse. Men det tror Bapit ikke pÄ. Lige indtil det hele en dag bliver for meget.

Bapit kiggede pÄ stenen, og sÄ gjorde han det bare. Han holdt stenen op for Þjet og kiggede gennem hullet, mens han hÞrte sig selv sige: "Jeg ville Þnske, at jeg ikke var ThyborÞns tykkeste dyr!"

Der skete ikke noget, indtil han hÞrte et underligt prust og vendte sig om. Under en gadelampe 20 meterlÊngere fremme kom en kÊmpestor elefant langsomt gÄende lige imod ham!

LEKTØRUDTALELSE

"At personerne taler forskelligt giver for det fÞrste bogen et meget realistisk udtryk, og for det andet gÞr den bogen sjov at lÊse hÞjt, hvis man kan lide at lave forskellige stemmer. Historien er god og personerne er nemme at synes godt om. Med humor fortÊlles om en dreng der fÄr nok og finder styrke i sig selv til at konfrontere sine plageÄnder uden at det bliver plat eller overfladisk ... bÞr kÞbes." - LektÞr: Pia Petersen

"En eminent bĂžrnebogsdebut, som bĂžrnene vil elske at lĂŠse, hvis forĂŠldrene ellers kan slippe den." - Weekendavisen


UpplÀsare: Paul Becker
LĂ€ngd: