(0)

Fortiden, fremtiden og hende den irriterende

e-bok


Ally er en ganske almindelig 13-Ärig pige. Det pÄstÄr hun i hvert fald selv, og hentyder til sin meget mÊrkelige familie, blandt andet bestÄende af en sÞskendeflok, hvor den Êldste sÞster lider af rengÞringsvanvid, den anden sÞster til gengÊld er et rodehoved med en svaghed for genbrugstÞj og en lillebror, der er helt besat af dyr og gÞr sit ypperste for at omdanne familiens hjem til en zoo. Med sÄdan en familie kan det dog godt vÊre sin sag at vÊre helt normal - mener Ally.

Allys liv er en absolut pigeserie. De handler alle om Ally (7. klasse, vist) og hendes venner og noget mĂŠrkelig familie. Hendes mor er bortrejst og har ikke vĂŠret hjemme i 4 Ă„r, men hun sender nogle gange et par svĂŠvende postkort om, hvor hun er. Den yngste storesĂžster, Birka, er meget flippet og har en lidenskab for glimtende, lysende og flippede ting (se hendes vĂŠrelse, eller hende selv). Lillebror Tor er dyreelsker og har faktisk forvandlet det lille hus til et dyrehjem/ -hospital. Faren er cykelsmed og meget stille. Ældste storesĂžster er Linn, som altid er meget stilren og perfekt i sit udseende, og sĂ„ har hun en ven - og kun ven - ved navn Alfie, som er Allys drĂžmmerprins. Og Ally?... hun er i modsĂŠtning til resten af familien ret normal. Interesserer sig for venner, shopping, rĂ„hygge og (selvfĂžlgelig!) drenge.

BĂžgerne handler om almindelige problemer, som klassens nye pige, venner og kĂŠrester, men tilsat krydderi af vennerne og den sĂŠrprĂŠgede familie