(0)

Fri for hovedpine

ljudbok


Hovedpine er sÄ udbredt, at hver 10 af os har hovedpine en gang om ugen. Hver 8. sygedag skyldes vÊrkende hoveder, og mange lider desuden bÄde af hovedpine og migrÊne.

SpÊndingshovedpine er den mest almindelige hovedpine, som kommer, fordi man bruger kroppen forkert. En sammenfalden holdning vil give tantepukkel, spÊndinger og smerter i ansigt, hoved, nakke, ryg, skulderbÊlte og arme. SpÊndinger i hoved, skulder og nakke er i Þvrigt det fÞrste tegn pÄ stress.

AfspÊnding og afspÊndingsÞvelser er redskaber, der Þger opmÊrksomheden pÄ krop og personlighed. AfspÊnding og afspÊndingsÞvelser genetablerer kontakten til kroppen og dens intelligens, sÄ det bliver lettere at bruge krop og psyke optimalt.

Øvelserne i FRI FOR HOVEDPINE giver indsigt, sÄ det bliver muligt at Êndre de belastninger og vanemÞnstre, der giver hovedpine. Øvelserne hjÊlper ogsÄ med at indlÊre gode arbejds- og kropsvaner.

FRI FOR HOVEDPINE giver bedre kropsbevidsthed, sÄ muskelspÊndingerne reduceres. AfspÊnding er desuden effektiv som middel i behandlingen af stress.

FRI FOR HOVEDPINE indeholder instruktioner i grounding, holdningskorrektion, strĂŠkĂžvelser, afspĂŠnding, Ă„ndedrĂŠtsĂžvelser og visualisering.

Lydbogen er indtalt af afspĂŠndingspĂŠdagoger og henvender sig til alle med hovedpine og migrĂŠne. NĂ„r Ăžvelserne skal indlĂŠres og en hovedpinefri tilstand etableres, er det en god hjĂŠlp med en erfaren afspĂŠndingspĂŠdagog, der guider gennem Ăžvelser og afspĂŠndingerne. Den bedste hjĂŠlp til hovedpineramte er forebyggelse – forebyg hovedpinen med afspĂŠndingsĂžvelser, strĂŠk og afspĂŠnding – gerne hver dag!

Tekst og speak: Bodil Hjorth, Helle NĂžrgaard, Karin Mathiesen og Birgit Juel Andersen