(0)

Guri

ljudbok och e-bok


”Guri sad i toget. Hun sad meget stille og tĂŠnkte pĂ„ alt det, hun havde oplevet i dag, og pĂ„ det hun sĂ„, nĂ„r hun kikkede ud af vinduet. Men hun tĂŠnkte mest pĂ„, at mor hele tiden havde haft tĂ„rer i Ăžjnene, fordi hun var sĂ„ ked af, at de skulle flytte. Hun havde pudset nĂŠse mange gange og sagt til Guri, at det ogsĂ„ var ĂŠrgerligt, at hun var blevet sĂ„ forkĂžlet. Guri mĂ„tte ikke vide, at hun grĂŠd.”

Guris far er lige dÞd, og hun og hendes mor mÄ flytte fra huset pÄ landet ind til byen. Der kender de ikke rigtig nogen, og de er rigtig ensomme i starten. SÄ mÞder de en sÞd gammel dame og vicevÊrten BjÞrn, og lige sÄ stille begynder de at fÞle sig mere hjemme. MÄske er det faktisk spÊndende at bo i byen?

”Guri” er fþrste del i serien om den lille norske pige Guri. Bogen udkom fþrste gang i 1978.

Guri

Guri er en lille norsk pige, der flytter med sin mor fra landet til byen. I byen mĂžder hun mange sjove mennesker og oplever en masse spĂŠndende ting. Der er seks bĂžger i serien om Guri.

Anne-Cath. Vestly (1920-2008) var en norsk skuespillerinde og bĂžrnebogsforfatter. Gennem sit liv skrev hun en rĂŠkke serier for bĂžrn, og hun er sĂŠrligt kendt for sin evne at formidle komplicerede emner i bĂžrnehĂžjde. Flere af hendes bĂžger er blevet filmatiseret, og hun er oversat til mere end 16 sprog.


UpplÀsare: Gerda Gilboe
LĂ€ngd: