(119)

Haaveita

ljudbok och e-bok


“Koskettava, hauska romaani kolmikymppisten rakkauksista ja menetyksistĂ€.” Sunday Times

Aldertonin esikoisromaani on herkkÀvaistoisesti kirjoitettu, samastuttava tarina tÀynnÀ nokkelia huomioita maailmasta, jossa elÀmme - online ja offline.

KolmekymppisellÀ Nina Deanilla on kaikki hyvin: mielenkiintoinen työ, ystÀviÀ ja rakastava perhe. Kun hÀn tapaa Maxin nettideittipalvelun kautta, tuntuu viimeinenkin haave toteutuneen.

ElÀmÀ kuitenkin harvoin sujuu suunnitelmien mukaan. YstÀvyyssuhteet joutuvat koetukselle, kun kuvioihin tulee parkuvia lapsia ja omakotitaloja lÀhiöissÀ kaukana keskustan baareista. IsÀ muuttuu varjokuvaksi itsestÀÀn muistisairauden kourissa, ja Àiti yrittÀÀ elÀÀ nuoruuttaan uudelleen. Kun Max katoaa ilman selityksiÀ, Ninan on mietittÀvÀ elÀmÀnsÀ eteenpÀin uudelleen.

Dolly Alderton on palkittu englantilainen kirjailija ja toimittaja. Aldertonin ensimmÀinen kirja Kaikki mitÀ tiedÀn rakkaudesta sai National Book Awardsin Vuoden omaelÀmÀkerran palkinnon vuonna 2018 ja on myynyt Isossa-Britanniassa jo yli 400 000 kappaletta. Haaveita on Aldertonin ensimmÀinen romaani.