(1)

Harha

ljudbok och e-bok


Voiko tuskan tappaa kivulla?

Max Mannerin seitsemÀnnessÀ Hirvikallio-dekkarissa pahoinpitelyn jÀljet johtavat laittoman turkulaisen tappeluklubin ovelle.

Syksyisen laitakaupungin hÀmyssÀ loistaa ovea vartioiva merkkivalo. SisÀÀn pÀÀsee vain yksi kerrallaan ja silloinkin anonyymina. Ovi johtaa laittomalle klubille, jossa valuutaksi kelpaa vain veri.

TutkintaryhmÀnsÀ rippeitÀ johtava rikosylikonstaapeli Harri Hirvikallio saa ilmoituksen sÀnkyyn kuolleesta miehestÀ. Vaikkei ruumiissa erotu vakavaan pahoinpitelyyn viittaavia ulkoisia merkkejÀ, vainajalle tehty ruumiinavaus paljastaa kuolettavan vÀkivallan. Tapauksen merkitys kasvaa rikospoliisin silmissÀ potenssiin, kun uhrin henkilöllisyys paljastuu.

Hiljattain parhaan kollegansa menettÀnyt Harri Hirvikallio on ajautumassa umpikujaan, jossa ahdistusta lievittÀÀ vain fyysinen, pimeyden ytimeen johdattava kipu. Kuinka korkean hinnan Harri on valmis maksamaan helpotuksesta?

Kirjailija Max Manner (s. 1965) on julkaissut lÀhes 30 kirjaa. Harha on tiheÀtunnelmaisen Hirvikallio-dekkarisarjan seitsemÀs osa.