(49)

Havunger

ljudbok och e-bok


Foruroligende anderledes udkantskrimi fra nordjyske Helle Mogensen

Anne LebĂŠk har levet i selvvalgt eksil i KĂžbenhavn og aldrig set sig tilbage, siden hun forlod sin vestjyske barndomsby Hvertsund. Det er femten Ă„r siden.

Men nu, hvor sÞsteren Margit ligger for dÞden, er hun tvunget til at flytte hjem. Og med hende fÞlger tragedierne. En tidlig efterÄrsmorgen skyller liget af en kvinde op pÄ stranden. Hendes navn er Christel Birkenfeldt. Hun var klient i Annes psykologpraksis, og alt tyder pÄ, at hun er druknet ved en tragisk badeulykke eller et selvmord. Men Anne tvivler.

Anne ved, at hun er nÞdt til at finde sandheden. Selvom hun er martret af skyld over Christels mulige selvmord, sin egen dugfriske skilsmisse og det komplicerede forhold hun har til sin mor. Og fÞrst alt for sent gÄr det op for Anne, at svarene gemmer sig i hendes egen fortid og fatale handlinger.

Helle Mogensen er journalist og forfatter. Hun bor pÄ Mors i Vestjylland og er vokset op i Midtjylland og Nuuk. Havunger er fÞrste og selvstÊndige bind i serien om den introverte psykolog Anne LebÊk, som bor i den Vestjyske fiskerby Hvertsund.


UpplÀsare: Tammi Øst
LĂ€ngd: