(284)

Hundeungerne

ljudbok och e-bok


Martha Munk er betjent pĂ„ en lille politistation i provinsen, nĂŠrmere bestemt i NykĂžbing SjĂŠlland. Hun er i starten af 40’erne, og der er nogenlunde ro og orden i hendes liv, indtil den morgen hun bliver udsat for en seksuel krĂŠnkelse af sin overordnede, vicekriminalinspektĂžr Torben Billing. I raseri siger Martha sit job op med Ăžjeblikkelig virkning. Men fĂžr hun nĂ„r ud ad dĂžren, indlĂžber der en meddelelse til stationen om en dĂždfunden narkoman pĂ„ banegĂ„rdens toilet.

Marthas kolleger er hurtige til at stemple dÞdsfaldet som resultat af en overdosis, men da en stribe mord begynder at hÊrge det lille lokalsamfund, er Martha den eneste, der insisterer pÄ en sammenhÊng mellem den dÞde narkoman og de Þvrige uforklarlige dÞdsfald. Da pilen begynder at pege pÄ den hemmelighedsfulde mand, som hun er ved at forelske sig i, mÄ hun starte sin egen efterforskning.

Hundeungerne kunne foregÄ i en hvilken som helst lille dansk provinsby med blomster i vindueskarmene og skeletter i skabene. Hundeungerne har et stÊrkt fokus pÄ socialpolitisk underskud og beskriver desuden livet som kvinde og mor, nÄr man er ved at slippe bÞrnene og stadig er for ung til at have opgivet hÄbet om den store kÊrlighed. Velkommen til hovedpersonen Martha Munk.


UpplÀsare: Githa Lehrmann
LĂ€ngd: