(0)

Hvile - Vejen til et liv uden stress

ljudbok


Vi lever i et samfund, hvor stress er en folkesygdom, og hvor det at have travlt, arbejde hĂ„rdt og vĂŠre i konstant aktivitet skal lĂžse alt for os. "Hvile – vejen til et liv uden stress" er en personlig og mangefacetteret bog om ikke at gĂžre noget pĂ„ bedst mulig mĂ„de.

Det er nemlig dokumenteret, at hvis vi kan lÊgge al vores stress og jag bag os, sÄ bliver grÊsset grÞnnere, vinen smager bedre og orgasmerne bliver lÊngere. Vi bliver ogsÄ mere generÞse, mere produktive og mere intelligente, nÄr vi er udhvilede, sÄ der er vel ikke nogen tvivl om, at hvile betaler sig.

SÄ hvorfor er vi ikke i stand til at stoppe op og tage den med ro? Siw Aduvill tager os med pÄ en rejse gennem hjerneforskning og flydetanke, hverdagsliv og flygtningelejre, yoga, sex og vinsmagning i denne underholdende, lÊrerige og kloge bog om det enkleste og vanskeligste af alt: at gÞre ingenting.

Siw Aduvill (f. 1975) er certificeret massÞr, yogalÊrer og kulturarbejder og har tidligere skrevet bogen "Yoga nÄr det gjelder".


UpplÀsare: Mikkel Schou
LĂ€ngd: