(1)

I hundenes vold

ljudbok


Jeg skulle have drÊbt ham lige pÄ stedet," tÊnker Art Keller, da han flere Är senere mindes sit fÞrste mÞde med Adån Barrera i en trÊningshal i Culiacån, Mexico. Dengang var Adån kun en splejset dreng og yngste skud pÄ stammen i Barrera-familien. Men netop den familie skulle blive drivkraften i sammenslutningen af de mexicanske klaner, Federación, som er hovedleverandÞr af den narko, der oversvÞmmer gaderne i USA. Den sammenslutning, som narkoagenten Art Keller skulle vie sit liv til at bekÊmpe.

Romanen er en stor og grum krÞnike om det amerikanske samfund og amerikansk udenrigspolitik gennem nÊsten 30 Är, fra dannelsen af Federación i 1970'erne over Iran-Contra-skandalen i 80'erne til de beskidte narkokrige i 90'erne. Scenen skifter fra Hell's Kitchen-kvarteret i New York over regeringskontorerne i Washington til den latinamerikanske jungle, Tijuanas gader og ÞrkenomrÄderne i det sydvestlige USA.

I hundenes vold er en sindsoprivende spĂŠndende historie om kĂŠrlighed og hĂŠvn, politik og indflydelse, korruption og ĂŠre, og romanens omdrejningspunkt er den uhellige alliance mellem de latinamerikanske narkokarteller, mafiaen i USA og den amerikanske regering.

Don Winslow er sÄ god, at man nÊsten har lyst til at beholde ham for sig selv.

Ian Rankin

En fĂždt klassiker.

Guardian

Dette er Winslows hovedvÊrk og bÞr stÄ pÄ enhver krimielskers boghylde. Fremragende.

Independent on Sunday

Don Winslows Frankie Machines vinter fik Rosenkrantz-prisen for bedste krimi pÄ dansk i 2008.

Copyright © 2005 by Don Winslow

Oversat af Allan Hilton Andersen (DOF) fra The Power of the Dog

Omslagslayout: Joyce Grosswiler. Omslagsbillede: Double Border Walls (Across from Tijuana, Mexico)

spĂŠndende bĂžger, narkotikasmugling, mafia, samfundsforhold, Mexico, USA, 1970-1979, 1980-1989, 1990-1999


UpplÀsare: Peter BÞttger
LĂ€ngd: