(3)

Inari

ljudbok och e-bok


Pertti LÀmsÀ -sarjan toinen osa tarjoaa hyytÀvÀÀ jÀnnitystÀ Inarin syksyisissÀ maisemissa.

Rikostutkija Pertti LÀmsÀn matkapuhelimeen ilmestyy salaperÀisiÀ koordinaatteja, jotka johdattavat Lapissa kadonneiden turistien ruumiiden olinpaikkoihin. Samaan aikaan Inarissa jÀrjestetÀÀn suuri ympÀristöseminaari, jossa tÀhtipuhuja Noah Green herÀttÀÀ kansassa niin ihastusta kuin vihastusta. Erityisesti anonyymi Arkkivihollinen on valmis tekemÀÀn mitÀ tahansa Noahin maineen pilaamiseksi viiltÀvÀllÀ kritiikillÀÀn ja pelottavilla uhkailuillaan. Kuohunta seminaarin ympÀrillÀ kasvaa, ja myös freelance-toimittaja Carita Saastamoinen saapuu paikalle raportoimaan tapahtumista.

VÀhitellen Pertti LÀmsÀ huomaa yhteyden murhaepÀilyjen ja seminaarin vÀlillÀ ja ajautuu syvemmÀlle ympÀristöaktivistien salaisuuksien maailmaan. PÀivien kuluessa koordinaattien lukumÀÀrÀ kasvaa, ja seminaari kÀy yhÀ kuolettavammaksi. Murhaaja tuntuu kuitenkin olevan aina askeleen edellÀ, eikÀ kenenkÀÀn turvallisuus ole enÀÀ taattu. Kuka onkaan kaiken takana? Paljastaako Arkkivihollinen kasvonsa, vai onko uhkaaja joku aivan muu?

Anne Lukkarila (s. 1968) on suomalainen kirjailija, joka on kirjoittanut romaaneja, runokoelmia ja tietokirjallisuutta. Lukkarila toimii myös kouluttajana ja luovan kirjoittamisen ohjaajana.


UpplÀsare: Johanna Kokko

LĂ€ngd: