(5)

Jerusalems hjerte - Zion-arven 3

ljudbok


Ni dage med dÞd og ÞdelÊggelse er der gÄet, siden den nye stat Israel erklÊrede sin uafhÊngighed. Hundreder af loyale soldater, som ikke taler det samme sprog, men er parate til at dÞ for Israel, anstrenger sig til det yderste for at gennembryde arabernes forsvar. Inde bag bymuren er de tapre, men dÞdeligt udmattede forsvarere nu pÄ nippet til at opgive alt hÄb. Deres anfÞrer, Moshe Sachar, er fanget i fjendtligt omrÄde og prÞver fortvivlet at nÄ tilbage til dem, der endnu holder ud i det jÞdiske kvarter, deriblandt hans gravide kone Rachel.

Den hjertegribende fortÊlling om Moshe og Rachel og mange andre, som med deres tro og mod, deres lidenskab og frygt er tÊt forbundet med den blodige kamp om Jerusalems krogede gader. Det er Jerusalems sten, men ogsÄ Jerusalems hjerte, der kÊmpes om.

Endnu en gang har Bodie og Brock Thoene pÄ mesterlig vis kombineret deres store fortÊlleevne med historisk autencitet i et medrivende drama, der vil opsluge deres lÊsere og fÄ dem til lÊngselsfuldt at afvente nÊste bind i serien.

En vÊsentlig sidegevinst ved lÊsning af Zion-arven, er en stÞrre forstÄelse for det, som sker i Jerusalems gader i vore dage.

Bodie og Brock Thoenes Zion-arven er en gribende fortĂŠlling om en stats fĂždsel. Serien er kendetegnet ved dens ekstraordinĂŠre blanding af historisk autencitet, medrivende drama og en fantastisk fortĂŠlleevne, alt sammen fra hjertet af Israel.