(0)

Journalist Inger Behrend

e-bok


Inger Behrend er nu fÊrdig med sin elevtid og arbejder som uddannet journalist ved et stÞrre jysk dagblad. Opgaverne er spÊndende, og pÄ et tidspunkt er arbejdet ved at tage magten fra hende, og hun stÄr nu over for et evigt aktuelt problem, der fÄr afgÞrende betydning pÄ Ingers liv: Valget mellem kÊrligheden og arbejdet. Hun kan ikke gÄ ned i tid, men mÄ give sig helt hen til enten det ene eller det andet. Hvad vÊlger hun?

Forfatteren, der selv er journalist, giver i sin roman mange Êgte og overbevisende scener fra livet i en moderne, travlt arbejdende bladredaktion, og med glimrende indlevelsesevne skildrer han en ung kvindes stÊdige kamp for at stÄ pÄ egne ben og skabe sig en karriere.

Gennem hele den stÊrkt bevÊgede handling slynger sig en dramatisk kÊrlighedsaffÊre, hvis trÄde udredes med megen kunstnerisk sans og fin psykologisk forstÄelse.

Niels Aage Svanov (1906 – 1942) blev fþdt i Kþbenhavn som sþn af en malermester, tog realeksamen 1925 og virkede som journalist fra 1926. Niels Aage Svanov deltog i det fþrste danske journalistkurus i 1927 og var ansat ved Østsjéllandsk Folkeblad og Aalborg Stiftdtidende.

Niels Aage Svanov (1908 – 1962) blev fþdt i Kþbenhavn som sþn af en malermester, tog realeksamen 1925 og virkede som journalist fra 1926. Niels Aage Svanov deltog i det fþrste danske journalistkurus i 1927 og var ansat ved Østsjéllandsk Folkeblad og Aalborg Stiftdtidende.