(1)

Klimapsykologi

ljudbok och e-bok


Klimaforandringerne vil radikalt forandre verden, som vi kender den. Hvorfor fortsĂŠtter de fleste af os alligevel vores liv, som om intet var hĂŠndt?

'Netop fordi vi er mennesker', forklarer psykolog Solveig Roepstorff i denne tankevÊkkende bog, som beskriver den vifte af automatiske reaktioner, adfÊrdsmÞnstre og tilstande, som nyheder om klodens tilstand aktiverer i os, og som - desvÊrre - fÄr os til at gÞre alt andet end at handle.

I en blanding af indsigter fra internationale studier, klimaaktivister, klientcases og refleksioner, forfatteren selv blev tvunget til at gÞre sig, da klimakrisens alvor pludselig kom tÊt pÄ, viser denne bog, hvordan optimistiske pointer fra klimapsykologien kan bruges til at lÞfte os selv og hinanden ud af bekymring og apati og ind i et meningsfuldt, aktivt fÊllesskab i arbejdet for en grÞnnere fremtid.

Uanset hvilken rolle, grĂžn omstilling spiller i dit liv - om du er beslutningstager eller klimabevidst borger, formidler, forĂŠlder eller underviser - er KLIMAPSYKOLOGI nĂždvendig og inspirerende lĂŠsning.


UpplÀsare: Lars Atterman
LĂ€ngd: