(2)

Kom godt i gang med at meditere

ljudbok


Meditation er et vidunderligt enkelt og virksomt redskab til at fÄ et mindre stresset og mere meningsfuldt og lykkeligt liv.

"Kom godt i gang med at meditere" lĂŠrer dig at meditere selv og hjĂŠlper dig godt i gang med at begynde at gĂžre det i din hverdag.

Du bliver introduceret til forskellige teknikker, sÄ du kan finde ud af, hvad der virker bedst for dig, og du fÄr rÄd til, hvordan du kommer i gang med at bruge dem selv.

Bogen er meget velegnet til nybegyndere, men hvis du er erfaren og sÞger fornyet fordybelse og inspiration eller stÞtte til at komme i gang med din praksis igen, er den ogsÄ meget brugbar.

Du fÄr en grundig indfÞring i de praktiske Þvelser og en beskrivelse af baggrunden for teknikkerne, sÄ du fÄr en god forstÄelse for, hvordan og hvorfor de virker.

Metta Myrna (f. 1972) er stifter og indehaver af skolerne "Lige her - lige nu", "Min FĂždsel" og "KĂŠrlig Kakao". Hun har tidligere bevĂŠget sig i den akademiske verden som sociolog og forsker, men har siden 2006 levet af det, hun brĂŠnder mest for; nemlig at undervise i yoga, meditation og andre redskaber til personlig udvikling. Metta har uddannet sig gennem hele sit liv og opsĂžger til stadighed nye lĂŠrere og traditioner for at lade sig inspirere. Hun er blandt andet certificeret yogalĂŠrer, reiki-master, doula, afspĂŠndingsmassĂžr, akupunktĂžr og cand.scient.soc.