(1)

Krystallernes forunderlige verden - sten for sten

e-bok


"Hver stenart udstrĂ„ler sin helt bestemte vibration – en tanke-fĂžlelsesmĂŠssig vibration og en eller flere farvemĂŠssige vibrationer. Det er disse frekvenser, vi kan gĂžre brug af. Vi skal huske pĂ„, at alting er energi. Alt, hvad vi ser og oplever som fysiske legemer – ogsĂ„ vort eget legeme – bestĂ„r i virkeligheden af fine svingninger. Alle de forskellige sten er sĂ„ledes ogsĂ„ energi, der svinger med en bestemt hastighed."

Krystalhealer Lone Hertz fortÊller om krystallernes sÊrlige egenskaber, og hvad man kan bruge dem til i sit eget liv. Bogen er et opslagsvÊrk over 300 forskellige sten og beskriver hver enkelt stens oprindelse, pÄvirkning af fÞlelseslivet, anvendelsesmuligheder i menneskets sÞgen efter indre ro og balance, og hvilke nÞgleord der kendetegner hver enkelt sten.

Bogen udkom fĂžrste gang i 1995.

Lone Hertz (f. 1961) er en dansk krystalhealer, numerolog og clairvoyant, som underviser i clairvoyance og healing pÄ sin Clairvoyance- og Medieskole i Holte. Hun har udgivet en rÊkke bÞger om krystallers helende egenskaber.