(50)

Ladyens livvagt

ljudbok och e-bok


Lady Gwyn Drake har vĂŠrnet om sin families ry ved at holde en upassende affĂŠre fra sin ungdom skjult. Men da den utilregnelige beundrer pludselig dukker op igen og truer med at afslĂžre alt, er det Gwyn, der har brug for beskyttelse.

Joshua Wolfe er krigshelt, for hvem livet efter at vĂŠre vendt hjem fra fronten ikke har vĂŠret let. At tage til London er det sidste han har lyst til, men det er svĂŠrt at sige nej til den charmerende Gwyn.

Med Joshua ved sin side vil Gwyn helst glemme fortiden og de tÄbelige ungkarle, hun mÞder i Londons selskabsliv. Men Joshua bliver ikke pÄvirket af hendes flirten, og afpresningstruslen hÊnger stadig over hende.

Lady Gwyn mĂ„ beslutte, hvad der udgĂžr den stĂžrste trussel: Slynglen, der Ăžnsker at ĂždelĂŠgge hendes liv – eller hendes hjerte, der gĂ„r sine egne veje og lĂŠnges efter den ordknappe livvagt.

Ladyens livvagt er anden bog i Duke Dynasty-serien af Sabrina Jeffries, der byder pÄ romantik og familieforviklinger i 1800-tallets England.

”Enhver, der elsker romance, bþr absolut lése Sabrina Jeffries!” – Lisa Kleypas

”Jeffries udforsker i Ladyens livvagt skikke og traditioner i Regency Londons tidlige Ă„r og vĂŠver en fortĂŠlling om afpresning, spionage og en sĂŠson debut.” – Library Journal

”Ladyens livvagt er en vidunderlig fortélling om to kyniske hjerter, der bliver blþde nok til at finde kérligheden. Jeg þnskede ikke, at denne bog skulle slutte.” – Romance Junkie