(4)

Legen er slut

ljudbok och e-bok


Alle kender navnet Maggie Bradford. Smuk og beundret som en af USA’s mest populĂŠre sangskrivere. Gift med den berĂžmte fodboldspiller og filmstjerne Will Shepherd, som blev hendes ĂŠgtemand nr. 2. Men nu er Will dĂžd. DrĂŠbt under et dramatisk opgĂžr i hjemmet. Og Maggie stĂ„r anklaget for mord.

OgsĂ„ Maggies fĂžrste mand, Phillip, dĂžde efter et opgĂžr i hjemmet. Maggie blev dengang frikendt for tiltale, da retten blev overbevist om, at hun havde handlet i selvforsvar. Men er det rigtigt? Er Maggie i virkeligheden en kold morder? Eller har hun bare vĂŠret uheldig i sit valg af ĂŠgtemĂŠnd? I fĂŠngslet begynder Maggie selv at forstĂ„ den psykologiske baggrund for de voldsomme begivenheder i sit liv. Lag for lag afslĂžres den smertefulde sandhed, som mĂ„ske kan rense – eller dĂžmme – "den sorte enke fra Bedford".

James Patterson (f. 1947) er en amerikansk forfatter, der stÄr bag et vÊld af spÊndende krimier og thrillere, hvoraf et par er blevet filmatiseret. James Pattersons bÞger er blevet oversat til flere sprog og har opnÄet stor succes over hele verden.