(0)

Ligestilling i sengen med Fanny Broholm

ljudbok


Har du nogensinde hÞrt om orgasmegappet? Orgasmegappet refererer til det skel mellem mÊnd og kvinder, som regelmÊssigt opnÄr orgasme i forbindelse med den sex, de dyrker med hinanden. For hvor 95 % af de heteroseksuelle mÊnd typisk eller altid opnÄr orgasme i forbindelse med partnersex, gÞr det samme sig kun gÊldende for 65 % af de heteroseksuelle kvinder. I dagens afsnit af podcasten taler jeg med sexcoach Fanny Broholm om, hvordan det kan vÊre, og ikke mindst, hvad man kan stille op, hvis man Þnsker et mere ligestillet sexliv, nÄr det kommer til orgasmer. Sex skal selvfÞlgelig ikke vÊre regnskab og millimeterdemokrati. Men snakken om, hvad nydelse betyder og indebÊrer for den enkelte, er vigtig - for kvinder, mÊnd og alle derimellem.

Kh Underlivet er for dig, der savner et rum, hvor det er OK at vÊre prÊcis, som du er skabt. Dig, der er nysgerrig pÄ din krops hemmeligheder. Og dig, der er trÊt af at gemme bind i Êrmet, nÄr du har menstruation. Velkommen til et kropskÊrligt safe space med et glimt i Þjet, der ikke lader sig narre af idealer og tabuer.

Emma Libner er uddannet journalist og cand.mag. i Kultur og Formidling, og driver instagramprofilen @kh_underlivet, der har over 11 tusind fÞlgere. Derudover holder hun foredrag og rÄdgiver virksomheder om, hvordan de bedst imÞdekommer menstruerende personer i deres produktudvikling og forretningspraksis.