(8)

LYST - Lyst til mig selv

ljudbok


Det handler om at gÞre det selv. Jasmin afslÞrer, hvordan solosex og sexlegetÞj hÊnger sammen for hende, og snakken falder pÄ nydelse og lysten til sig selv. For kan det virkelig vÊre rigtigt, at kvinder kan tage fuldt ansvar for vedligehold af deres underliv, men udforskning lader de partneren om? Kan man trÊne sin lyst? Og hvem har egentlig ansvaret for, at man er tÊndt?

I samtalepodcasten ’Lyst’ snakker blogger Jasmin Gabay og sexolog Amanda Lagoni om alt, der har med lyst at gĂžre. Lyst til solosex og orgasmer, lyst til ens partner, eller lyst til at hĂŠvne sig. Der er plads til alle lyster hos Jasmin og Amanda, der ĂŠrligt og kĂŠrligt selv stĂ„r for skud, nĂ„r de deler ud af erfaringer fra deres egne liv.

Amanda Lagoni er uddannet sexolog, parterapeut og rytmisk sanger. Hun driver sin egen klinik i KĂžbenhavn og er forfatter til bogen ’At elske er ikke en fĂžlelse’. Derudover holder hun foredrag, underviser, og er ogsĂ„ vĂŠrt pĂ„ podcasten ’Kvart i sex’.

Jasmin Gabay er sangerinde, blogger og forfatter. I 2018 var hun med i finalen af Den Store Bagedyst, og hun har ogsĂ„ skrevet bagebogen ’KlimaklĂžgtigt Kagekalas’. I 2019 deltog hun i dansk Melodi Grand Prix med sangen ’Kiss Like This’ og i Ă„r udkom hun med bĂžrnebogen ’Charlie’.