(0)

MCS - EN CYBERTHRILLER FRA JYLLAND OG OMEGN

e-bok


Marcus Carlsson gÄr og hygger sig med smÄopgaver som freelancesikkerhedskonsulent i en sydjysk provinsby, hvor der sjÊldent sker sÊrligt meget. Men en dag kontaktes Marcus af en bekymret lÊgefrue, der vil have ham til at foretage et Þkonomisk tjek af hendes Êgtemand, der har arbejdet mange Är i udlandet.

GrundlÊggende bryder Marcus sig ikke om skilsmissesager, men han synes godt om kvinden og gÄr med til at give parrets Þkonomi en revision. Der viser sig at vÊre ubehagelige sager gemt under den meget nydelige facade, og som sagen udvikler sig, tvinges Marcus nÞdtvungent ud af sin ellers rimeligt tilbagelÊnede dagligdag og ind i et drama om et diabolsk udspekuleret biotechfirma, grÊnseoverskridende cyberkriminalitet og en hÄndfuld bundkorrupte schweiziske bankfolk.

Uddrag af bogen

VĂŠrten kiggede hen mod et af bordene.

– Jeg ved, at nogle af jer ser frem til underholdningen.

Et let smil blev rettet direkte til den urolige tilhÞrer, en lille, mÞrk mand i joggingsÊt med tatoveringer pÄ fingre, hÊnder og arme. Asiaten rejste sig roligt og tog en lille tur omkring hans bord. Hun kÞrte en sort negl op ad hans massive underarm.

– Keder vi dig? Hun talte ukrainsk og smilte kattesþdt.

Han kiggede op og prÞvede at fatte sig. Ansigtet var anstrengt; han havde som alle hÞrt historierne om Thi Tien og om kurset i Kiev, hvor hun havde brÊkket halsen pÄ en af Vladimirs livvagter. Alle andre deltagere kiggede interesseret pÄ seancen og fulgte hendes gyldenbrune, tonede arme.

Om forfatteren

Michael Karbo (f. 1957) er forfatter til en lang rĂŠkke fagbĂžger om IT og Ăžkonomi. Dette er hans fĂžrste spĂŠndingsbog i en planlagt serie med internet-veteranen Marcus Carlsson som hovedperson.