(0)

Middelalderen: Kasper og fogeden

ljudbok och e-bok


"Jep foged vidste godt, hvem der var den allervigtigste person pÄ hele BjÞrnholm. Hvis denne person ikke var der, sÄ ville alting gÄ i stÄ. For ingen gad arbejde af sig selv! Derfor skulle han vÊre der med sin pisk. Den allervigtigste person pÄ BjÞrnholm: Ham selv nemlig! Jep foged!"

Kasper er ikke begejstret for fogeden – det er der faktisk ikke ret mange andre end fogeden selv, der er. Kasper har brug for hĂŠvn, og han hĂ„ber, at heksen Maren SyvskĂŠg kan hjĂŠlpe ham med det under det store gilde pĂ„ herregĂ„rden BjĂžrnholm, hvor der sĂ„ let kan ske ting og sager under festens larm og forvirring.

Den danske middelalder var en hĂ„rd tid – det er drengen Kasper ikke i tvivl om. I de fem bind i Niels Jensens serie "Middelalderen" fĂžlger vi Kaspers eventyr i middelalderens Danmark og hans venskab med heksen Maren SyvskĂŠg, som kommer til at spille en stor rolle i hans liv. BĂžgerne er lĂŠrerige for bĂžrn, der er interesserede i at vide mere om livet i middelalderen. De kan lĂŠses i forlĂŠngelse af hinanden eller uafhĂŠngigt af hinanden.

Niels Jensen (f. 1927) er en dansk forfatter, der har skrevet et vÊld af bÞrne- og ungdomsbÞger om Danmarks historie, bibelhistorie og nordisk mytologi. Han debuterede i 1971 med "Da landet lÄ Þde", og sidenhen er det blevet til 37 bÞger.


UpplÀsare: Egon Rasmussen
LĂ€ngd: