(230)

Minishoppaaja

ljudbok och e-bok


Himoshoppaaja-sarjan kuudes osa!

Hurmaavan hupsu Becky jÀrjestÀÀ itsensÀ taas pulaan, kun hÀn keksii kÀyttÀÀ shoppailuun Minnien viikkorahoja.

Becky Brandonin tytÀr on kaupungin muodikkain 2-vuotias, mutta ei todellakaan mikÀÀn kullanmuru. Itse asiassa Minnie on tÀystuho, joka saa kaaoksen aikaan jopa ristiÀisissÀÀn. Jotka muuten menevÀt pipariksi, kun Englantiin iskee talouskriisi.

Becky on kauhuissaan, sillÀ Luke vaatii shoppailulakkoa ja samaan aikaan hÀnen pukeutumispalvelunsa asiakkaat ovat kaikkoamassa.

IkÀvien asioiden vastapainoksi Becky pÀÀttÀÀ jÀrjestÀÀ Lukelle yllÀtysjuhlat. NehÀn onnistuvat pienellÀkin budjetilla.

Halpiskaupasta saa edullisia koristeita (mitÀ siitÀ, ettÀ niissÀ lukee Paljon onnea, Mike) ja vaihtokauppoja tekemÀllÀ juhlateltan (mitÀ siitÀ, ettÀ se on homeessa). Mutta kun vieraslista paisuu kahteensataan henkeen ja juhliin on tulossa seurapiirikermaa, Beckyn itsevarmuus alkaa horjua. EhkÀ hÀn tarvitsisi jÀrjestelyihin ihan pikkiriikkisen apua - HETI!

Vaikka Becky on sÀÀstökuurilla, shoppailuun voi kÀyttÀÀ Minnien viikkorahoja, aina vuoteen 2103 asti.

Sophie Kinsella (oikealta nimeltÀÀn Madeleine Wickham, s. 1969, Lontoo) on englantilainen bestsellerkirjailija. Ennen kirjailijaksi ryhtymistÀÀn hÀn opiskeli Oxfordissa ja toimi taloustoimittajana. Kinsella tunnetaan huippusuosituista chick lit -romaaneistaan ja erityisesti Himoshoppaaja-sarjastaan.

Himoshoppaaja-sarjan osat ovat 1. Himoshoppaajan salaiset unelmat, 2. Himoshoppaaja vierailla mailla, 3. Himoshoppaajan ratkaiseva askel, 4. Himoshoppaajan sisko, 5. Himoshoppaajan vauva, 6. Minishoppaaja, 7. Himoshoppaaja tÀhtien tiellÀ, 8. Himoshoppaaja korjaa potin

Sophie Kinsella on englantilaisen Madeleine Wickhamin (s. 1969) pseudonyymi. Kinsella opiskeli Oxfordissa ja työskenteli taloustoimittajana ennen ryhtymistÀÀn kirjailijaksi. Huippusuositun Himoshoppaaja-sarjan pÀÀhenkilö Becky Bloomwood on hÀnkin taloustoimittaja, joka ironista kyllÀ ei onnistu pitÀmÀÀn omaa talouttaan kunnossa. Putiikit ovat tÀynnÀ houkutuksia, ja hÀiden jÀrjestÀminen sekÀ lapsen saaminen saavat Beckyn keksimÀÀn parikymmentÀ ihan uutta tapaa kÀyttÀÀ rahaa... Kerta toisensa jÀlkeen hÀn saattaa itsensÀ pinteeseen luottokortin vinkunan sÀestyksellÀ. Becky ei kuitenkaan ole lannistuvaa sorttia, vaan on kehittÀnyt punaisen puolelta pelastautumisesta ihan oman taiteenlajinsa. Sophie Kinsella asuu Lontoossa miehensÀ ja neljÀn poikansa kanssa. Omien sanojensa mukaan hÀn on raha-asioissa hyvin sÀntillinen. HÀnen siskonsa Gemma Townley on myös kirjailija.


UpplÀsare: Leena Pöysti
LĂ€ngd: