(0)

Mit liv som Cath

ljudbok och e-bok


"Jeg stĂ„r en halv meter fra Dronningen, da Prins Henrik drillende holder en ulĂŠkker larve op for nĂŠsen af sin kone. ’Det tĂžr du ikke,’ siger Henrik. Men jo, Margrethe tĂžr. Uden at blinke sluger hun den lokale specialitet og skyller diskret efter med champagne. Jeg holder pĂ„ hat og briller, fĂžlger MajestĂŠtens eksempel og sĂŠtter en larve til livs."

Bodil Cath er landets kendteste royale reporter, kendetegnet ved sit store smil og en umiskendelig sĂžnderjysk dialekt. Hun har skrevet om kongehuset for B.T. i 35 Ă„r og stod bag det berĂžmte interview med Prins Henrik, hvor Prinsgemalen slog fast, at han ikke vil vĂŠre nummer tre i monarkiets rangorden.

Cath'en indledte sin karriere som kriminalreporter, men blev med tiden synonym med kongestoffet. Hun har dÊkket alle de store royale begivenheder, fÞdselsdage, bryllupper og barnedÄb, og hun har rejst kloden rundt i hÊlene pÄ den kongelige familie. I denne bog fortÊller hun om alle de dramatiske, rÞrende, sjove og mÊrkvÊrdige oplevelser, livet som Cath har givet hende.

Den royale reporter Bodil Caths (f. 1945) oplevelser gennem mere end 35 Ă„r


UpplÀsare: Judith Rothenborg

LĂ€ngd: