(34)

Nu er det jul igen

ljudbok och e-bok


Emelie er mor til tre bÞrn og trÊt af livet. Siden faren til hendes bÞrn skred og flyttede tilbage til Gambia, har hun kÊmpet for at fÄ enderne til at mÞdes. Budgettet er stramt, jobbet er kedeligt, og pÄ trods af presset tÞr hun ikke gÄ pÄ date. Hun er bare ikke klar. Men netop som tingene ikke kan blive vÊrre, modtager hun et uventet brev - et brev, hvis indhold vil Êndre hendes liv for altid.

Det viser sig, at Emelie har arvet et hus pÄ Þen Sardiniön - og da hun tager dertil, fÄr hun et chok. Det charmerende svenske trÊhus er fyldt til randen med julepynt selv om det er midsommer! Emelie tÞver, men da bÞrnene elsker livet pÄ Þen, gÄr der ikke lang tid, fÞr flytningen fra rÊkkehuset i VÀxjö er en kendsgerning. Nu mangler hun bare at finde svar pÄ to vigtige spÞrgsmÄl: Hvad er det med Andreas, den flotte fyr, der har arvet gÊstehuset pÄ grunden? Og hvad i alverden skal Emelie gÞre med alle juletingene?

Annika og Jessika Devert er sÞstre fra Göteborg. Sammen har de skrevet flere bÞrnebÞger og debuterede for det voksne publikum i 2020 med feelgood-romanen "Nu er det jul igen".