(1)

Omsorg for lig

ljudbok och e-bok


"Omsorg for lig" er den dramatiske og spÊndingsfyldte historie om en skÊbnesvanger Sankthansaften. Traditionen tro bliver det store bÄl tÊndt, men der er noget galt. Inde i bÄlet finder man resterne af et kvindelig, og en efterforskningssag sÊttes traks i gang.

Vibeke havde en affĂŠre med offerets mand, og hun er derfor den hovedmistĂŠnkte. Hun indlĂŠgges til mentalobservation, og hendes historie ser langsomt dagens lys...

Den danske forfatter Dorthe Berntsen har adskillige bĂžger bag sig og udmĂŠrker sig inden for vidt forskellige felter – bĂ„de inden for og uden for litteraturens verden. Berntsen blev uddannet psykolog i 1993, fik sin ph.d. i 1997 og blev efterfĂžlgende ansat ved Psykologisk Institut pĂ„ Aarhus Universitet. Siden 2010 har hun vĂŠret leder af Danmarks Grundforskningsfonds Center for Selvbiografisk Hukommelsesforskning (CON AMORE). I forbindelse med denne side af hendes professionelle virke har Berntsen udgivet flere videnskabelige artikler og bĂžger med fokus pĂ„ hukommelse. Inden for skĂžnlitteraturen fik Berntsen sin litterĂŠre debut i 1984 med romanen "Tre skridt fra livet" og har efterfĂžlgende udgivet en rĂŠkke skĂžnlitterĂŠre vĂŠrker; senest "Omsorg for lig" i 2002.