(0)

Ondt blod

e-bok


Den nat, Kirsten Sands mor dÞde, lÊrte hun tre nye mennesker at kende, tre mennesker, som alle skulle for afgÞrende betydning for hendes skÊbne. Kirsten kommer i huset hos den unge lÊge Anker Martinsen for at passe hans sÞn, Jan, som er en vild krabat. Men Jan elsker Kirsten fra fÞrste minut. Det gÞr hans farmor derimod ikke. Hendes had og sygelige mistÊnksomhed over for enhver ung kvinde, som hendes sÞn interesserer sig for, fÄr hende til at lÊgge planer for at fÄ Kirsten til at forsvinde igen hurtigst muligt. Og ingen plan er for falsk og modbydelig, bare den tjener den Êldre fru Martinsens formÄl.

Erling Poulsen (1919-1995) var en dansk forfatter til populérlitteratur, der blandt andet – og i sérdeleshed – blev udgivet som fþljetoner i ugebladet. Poulsen var blandt andet med til at skrive de historier, der eftersigende var med til at styrke salget af Familie Journalen i 1960'erne og 1970'erne. Han skrev disse under flere forskellige pseudonymer, deriblandt Bodil Forsberg og Else-Marie Nohr.

Succesromanen er en serie populĂŠre kĂŠrlighedsromaner, der udspiller sig i moderne miljĂžer. I de nordiske lande er historierne tidligere blevet publiceret som fĂžljetoner i avisen Allers, Hendes, Hemmets Journal , Saxons og Svensk Dameblad, inden de senere udkom i bogform.