(0)

Ov, mand, jeg ved noget om trafik

e-bok


"Der er meget at lére om trafik


Dette her er Michael, der kommer pÊnt kÞrende pÄ sin tricykel inde i haven. Han mÄ ikke kÞre ud pÄ gaden, og det ved han godt. Men der er sÄ meget andet, han ikke ved om trafik. Men hvis hans mor og far lÊser de nÊste sider i denne bog, sÄ kan han lÊre en hel masse om det. Og det kan du ogsÄ. Du kan lÊre, hvad skiltene betyder og al den slags. Synes du, vi skulle lÊse noget mere om det?"

Willy Breinholst sjove bog lÊrer bÞrn noget om trafik og fÊrdselsregler. Bogen er meget velegnet til hÞjtlÊsning og er en hyggelig mÄde for bÞrn at lÊre vigtige ting.

Den dansk forfatter Willy Breinholst (1918-2009) skrev over 100 humoristiske bĂžger og stĂ„r desuden bag to af filmmanuskripterne til "Mig og min lillebror" sidst i 1960‘erne. Willy Breinholsts bĂžger er blevet oversat til mange fremmedsprog, har solgt i millioner eksemplarer og har i Tyskland ligget pĂ„ bestsellerlisten i over 450 uger. Willy Breinholst er blevet sammenlignet med forfattere som Ernest Hemingway, HonorĂ© de Balzac og Klaus Rifbjerg.