(124)

Perillinen

ljudbok


LohikÀÀrmeen vuoden huipentuma: kiihkeÀsti odotettu suursarjan finaali on tÀÀllÀ!

Alussa olivat lohikÀÀrmeet: Ne olivat ylpeitÀ, hurjia ja itsenÀisiÀ. Niiden suomut olivat kuin jalokiviÀ, ja jokainen joka niihin katsoi vaipui epÀtoivoon, niin suurta ja kauhistuttavaa oli niiden kauneus. Kohtaloaan seuraava nuori Eragon ja hÀnen lohikÀÀrmeensÀ Saphira ovat kulkeneet pitkÀn matkan. EdessÀ on vielÀ monta vaaraa ennen kuin unohtumaton tarina saa pÀÀtöksensÀ. Ovatko Eragon ja Saphira valmiita kohtaamaan Galbatorixin? TÀssÀ taistelussa ei ole tarjolla uusia mahdollisuuksia.

Christopher Paolinin Perillinen-sarjaa on seurattu huippusuosituissa romaaneissa Eragon, Esikoinen, Brisingr. Sarja on yksi 2000-luvun suuria kirjallisia menestystarinoita. Sarjan pÀÀttÀvÀÀ fantastisen dramaattista PerillistÀ ei kukaan lukija voi jÀttÀÀ vÀliin!

Christopher Paolini oli vain 15-vuotias ryhtyessÀÀn luomaan Perillinen-sarjaa. KipinÀn kirjoittamiseen antoivat muinaistarut ja fantasiakirjallisuuden ja science fictionin klassikot. Perillinen sai alkunsa pienestÀ omakustanteesta, ja se kasvoi nopeasti menestykseksi ympÀri maailmaa. Sarjaa julkaistaan nykyÀÀn 50 eri kielellÀ ja kahta ensimmÀistÀ osaa on myyty yli 15,5 miljoona kappaletta. Paolini asuu Montanassa, Yhdysvalloissa.


UpplÀsare: Aku Laitinen
LĂ€ngd: