(0)

Privat

e-bok


Paul Cunninghams PRIVAT er enkel, rustik og bistroagtig. Med fÄ og tilgÊngelige ingredienser har stjernekokken kreeret de mest fantastiske vinterretter. Her er hverken Þsters eller kaviar, men pies, tÊrter, simremad, supper, kÞd og fisk, et helt afsnit med grÞntsager som tilbehÞr og selvfÞlgelig lidt til den sÞde tand. Det hele med et touch af Paul Cunninghams helt sÊrlige smittende entusiasme.

Store dele af bogen er blevet til pÄ fÄ intensive uger i Cunninghams kÞkken. Gryder, potter og pander hobede sig op, alt imens kokken stegte, kogte, brasede og bagte. Der var blus pÄ komfuret og retter i ovnen, der blev tegnet og noteret, fotografen var pÄ plads og her er resultatet. Den skÞnneste vintermad, som vi alle selv kan lave.

Om forfatteren:

Paul Cunningham er tidligere indehaver af Michelinstjerne-restauranten The Paul i Tivoli, men nu succesrig kĂžkkenchef pĂ„ Henne Kirkeby Kro. Har tidligere skrevet ”Madjournal” (2003), ”The Paul” (2005), Incognito Royale (2007), ”Pauls grill” (2009) og ”Paul Food” (2010).