(0)

Puslespillet bind 1

e-bok


Puslespillet er en krimi i to dele. I fĂžrste del ’KĂŠrlighed og tilgivelse’, mĂžder vi advokat HC Banks og hans sekretĂŠr Kelly Fleming, som sammen er med til at opklare mordet pĂ„ Ella Nissen. HC’s klient Ella Nissens mand, Thorkild Nissen, bliver hurtigt politiets mistĂŠnkte nummer et pĂ„ grund af motiverne: penge, jalousi og trovĂŠrdighed.

I anden del, ’Ubehagelige opringninger’, mĂžder vi journalisten Lea Evelyn Brun, som ufrivilligt bliver en del af en massemorders plan for at fĂ„ sin historie frem i offentligheden. I samarbejde med kriminalinspektĂžr Frederiksen og kriminalbetjent Kelman arbejder de med fĂ„ spor pĂ„ hĂžjtryk for at identificere og arrestere gerningsmanden, fĂžr han nĂ„r at fuldfĂžre sine planer.

Uddrag af bogen

Klokken nĂŠrmede sig toogtyve, fĂžr hun hĂžrte mere fra Frederiksen. ”Lea, der har vĂŠret et nyt forsĂžg pĂ„ et mord. Denne gang overraskede jeg ham ved kirurg Bertram Ruben i HammerhĂžj.”

”ÅH NEJ, fik du ham?”

”Nej, han stak af til fods.”

”Pokkers, er kirurgen o.k.?”

”Ja, han er temmelig rystet, men han har det fysisk fint.”

”Godt, hvad med dig?”

”Jeg fik nogle knubs, og der blev ogsĂ„ affyret nogle skud, men ingen ramte. Lea, jeg er nĂždt til at smutte, vi skal have gerningsstedet undersĂžgt. Jeg forventer at finde nogle afgĂžrende beviser denne gang, sĂ„ vi endelig kan fĂ„ manden bag tremmer.”

”O.k., Frederiksen, godt du reddede kirurgen, Ă„h, det ringer pĂ„ dĂžren, hĂŠng lige pĂ„ et kort Ăžjeblik.” Lea lagde rĂžret pĂ„ skĂŠnken ved hoveddĂžren. Hun nĂ„ede kun lige at Ă„bne dĂžren smĂ„ fem centimeter, fĂžr den blev sparket ind, og Lea faldt bagover hen ad gulvet, slĂ„et ud af dĂžren, som ramte hende i panden.

Om forfatteren

Mona Henny er fĂždt og opvokset i Fredericia. Puslespillet er hendes debut. Mona Hennys bĂžger er karakteriseret ved at vĂŠre letlĂŠste og med en begrĂŠnset mĂŠngde af udenomssnak.