(10)

Rasmus Nalle - Kalle ja merenneito

ljudbok och e-bok


Kun Rasmus Nalle ystÀvineen on jÀnnittÀvÀllÀ seikkailulla keskellÀ merta, tapahtuu jotain yllÀttÀvÀÀ. Ankkuri on jÀÀnyt kiinni pohjaan! Voi ei, mikÀ nyt avuksi? Onnistuvatko ystÀvykset irrottamaan ankkurin? Kaverukset yllÀttyvÀt entistÀ enemmÀn, kun heille selviÀÀ, mihin ankkuri on jÀÀnyt kiinni. Onko merenneitoja todellakin olemassa? Ja mitÀ tÀmÀ merenneito heistÀ haluaa?

Rasmus Nalle ja Pingo leikkivĂ€t piilosta, kun Pingo huomaa jotain omituista. MitĂ€ ovat nuo pikkuiset elĂ€imet, jotka vilahtavat niin nopeasti piiloon? Rasmus Nalle ja Pingo ryhtyvĂ€t etsimÀÀn pieniĂ€ mystisiĂ€ elĂ€imiĂ€. Pian heille selviÀÀ, ettĂ€ he ovat kohdanneet jotain perin jĂ€nnittĂ€vÀÀ – ihka oikeita hĂ€myelĂ€imiĂ€! MitĂ€ ne oikein ovat?

Rasmus Nalle 2 – Kalle ja merenneito sisĂ€ltÀÀ kaksi vauhdikasta tarinaa, joissa seikkailee Rasmus Nalle kumppaneineen.

Rasmus Nalle on ollut rakastettu hahmo vuodesta 1951 lÀhtien, jolloin ensimmÀiset Rasmus Nalle -sarjakuvat julkaistiin tanskalaisissa sanomalehdissÀ. Rasmus Nalle on perso letuille, ja hÀnellÀ on aina aikaa pitÀÀ lettukestit. YhdessÀ ystÀviensÀ Pingon, Pellen ja Kallen kanssa Rasmus seikkailee maailmalla Mary-nimisellÀ laivalla.

Carla Hansen (1906–2001) oli tanskalainen kirjailija. HĂ€n loi rakastetun Rasmus Nallen yhdessĂ€ miehensĂ€, kuvittaja Vilhelm Hansenin (1900–1992) kanssa. Rasmus Nallea julkaistiin alun perin tanskalaisissa lehdissĂ€ sarjakuvana, mutta pian valloittavan nallen elĂ€mĂ€stĂ€ ryhdyttiin painamaan myös kirjoja. Nykyisin Rasmus Nalle tunnetaan ympĂ€ri maailman.