(0)

Riger af guld

e-bok


Frances Wingate er 35 Ă„r, og tilsyneladende lykkes det hende at klare det hele. Hun er en anerkendt arkĂŠolog, der allerede har prĂŠsteret fremragende forskningsresultater, og hun er midt i en glimrende videnskabelig karriere. Hun er fraskilt med fire bĂžrn, som hun er en acceptabel mor for, og hun har haft et entusiastisk forhold til en gift mand.

Her stÄr vi, da romanen "Riger af guld" begynder.

Vi lĂŠrer Frances personligt at kende som et frit, selvstĂŠndigt menneske, glad for sin position, intelligent funderende over livet og de vilkĂ„r, moderne mennesker lever under. Hun har appetit pĂ„ livet – men under den blankpolerede overflade ulmer fĂžlelser, som hun helst vil holde skjult 


Margaret Drabble (f. 1939) er en engelsk forfatter og samfundskritiker, der har vundet en lang rĂŠkke priser for sin litteratur. Endvidere er Margaret Drabble blevet udnĂŠvnt som "Dame Commander of the Order of the British Empire" i 2008. Margaret Drabble debuterede som forfatter i 1963 med romanen "A Summer Bird-Cage", og sidenhen er det blevet til en lang rĂŠkke anmelderroste romaner.