(0)

Sabotage

ljudbok och e-bok


Bastian har fÄet arbejde pÄ et pizzeria. En aften er han alene efter lukketid. Han opdager en rotte i kÞkkenet! Bastian ringer efter Yosuf for at fÄ ham til at hjÊlpe med at fange rotten. Er rotten havnet i kÞkkenet ved et tilfÊlde? Eller er der nogen, der vil pizzeriaet til livs?

Manden holdt en stor kÞkkenkniv op foran halsen pÄ Kamille. "Hvis I laver numre, gÄr det ud over tÞsen," snerrede han.

Hans stemme var helt forandret. Knivens Êg glimtede i lysskÊret fra lampen. Han pressede kniven sÄ hÄrdt mod Kamilles strube, at lidt blod piblede frem. Bastians ben rystede helt vildt.

Team A-serien:

Computermysteriet

Den forsvundne silkeabe

Kidnappet

Sabotage

Daniel Zimakoff, fÞdt i 1956, bÞrne- og ungdomsforfatter. Uddannet bibliotekar, men har ogsÄ forsÞgt sig som skuespiller et par Är. FÞrst som trediveÄrig begyndte han at skrive, og mÄlgruppen spÊnder vidt fra bÞrn, unge og voksne. Han har desuden skrevet til TV og i en ÄrrÊkke undervist i at skrive.

Ida-Marie Rendtorf, fĂždt 1962, bĂžrne- og ungdomsforfatter. Gift med Daniel Zimakoff. Debuterede sammen med ham med ungdomsromanen "StrĂžmsvigt" i 2004; en venderoman med to historier. Bogen indbragte i 2005 parret Skolebiblioteksforeningens Forfatterpris. Siden er det blevet til en lang rĂŠkke bĂžger, blandt andet detektivserien om Team A, der finder sted i KĂžbenhavn.