(17)

Showgirl - eroottinen novelli

ljudbok och e-bok


"Huone oli tÀynnÀ puolialastomia naisia ja miehiÀ, hilpeissÀ tunnelmissa onnistuneen esityksen jÀlkeen, iloisina suoriuduttuaan jÀlleen yhdestÀ yöstÀ yhdessÀ. Nyt he rentoutuivat omalla tavallaan. YhdessÀ nurkassa Ella nÀki kahden tytön ottavan suihin yhdeltÀ miestanssijalta. HÀn nÀki kaksi tyttöÀ kietoutuneina kuumaan suudelmaan, ja muu huone oli tÀynnÀ naurua, korkkien poksahtelua, pullojen kuohumista ja pieniÀ voihkaisuja."

Kahtena edellisenĂ€ kesĂ€nĂ€ Ella oli tutkinut seksuaalisuuttaan ja löytĂ€nyt itsensĂ€. TĂ€nĂ€ kesĂ€nĂ€ hĂ€n otti ensimmĂ€isen askeleen kohti tĂ€yttymystĂ€. Loppututkinnostaan huolimatta Ella lĂ€htee showalalle burleskiklubin tanssijaksi. Ramppivalojen loisteessa hĂ€n herÀÀ eloon, ja kun show on ohi, hĂ€n saavuttaa nautinnon uuden tason uusien ystĂ€viensĂ€ kanssa... Todellisuus tuntuu kaukaiselta, mutta kun se erÀÀnĂ€ iltana rĂ€vĂ€htÀÀ Ellan silmille, hĂ€nen on mietittĂ€vĂ€, mitĂ€ hĂ€n todella haluaa. Jatkaako hĂ€n valehtelemista perheelleen, ystĂ€villeen – ja itselleen?

Showgirl on toinen osa kolmiosaisesta sarjasta, joka kertoo siitÀ, miten Ella, nuori ja kokematon nainen löytÀÀ itsensÀ ja seksuaalisuutensa. Showgirl on tarinoiden Camgirl ja Sugargirl itsenÀinen jatko-osa.

Lisa Vild on salanimi, jota kÀyttÀÀ nuori ruotsalainen novellisti. HÀnen eroottisissa novelleissaan kÀsitellÀÀn arkaluonteisia mutta samalla kiihottavia aiheita. Lisan mielestÀ seksistÀ pitÀisi puhua avoimesti ja sen tulisi olla alue, jota kuka tahansa uskaltautuu tutkiskelemaan. Kertomatta jÀÀ, kirjoittaako hÀn omista kokemuksistaan vai kuvitteellisista tapahtumista.