(2)

Slangetid

ljudbok och e-bok


DÞd af slangebid - sÄdan findes den unge, smukke kone til den hvide lÊge i en lille amerikansk by. Det bliver hurtigt klart, at der ligger en forbrydelse bag dÞdsfaldet. Nogen har simpelthen sluppet slangerne lÞs hos kvinden.

Byen, hvor lÊgeparret bor, er prÊget af sociale spÊndinger og forarmelse blandt borgere, der mestendels bestÄr af efterkommere af Amerikas oprindelige befolkning. Har mordet en forbindelse til den ulmende frustration i den lille by eller skal motivet til forbrydelsen findes et helt andet sted?

"Slangetid" er pÄ én og samme tid en klassisk spÊndingsroman med en mordgÄde i centrum, og en interessant indfÞring i nogle af de sociale problemstillinger, som har prÊget en af USAs mest marginaliserede grupper - den oprindelige indianske befolkning.

Grete Roulund, 1946-2004, forfatter, hvis stil er hÄrdkogt med en dyster emneverden. UndersÞgelser af menneskelig ondskab, ofte med brug af genretrÊk fra science fiction, og en grum og nÄdeslÞs humor blander sig desuden med uhyggen i hendes afdÊkning af mennesker i ekstreme situationer.


UpplÀsare: Asger Rosenberg
LĂ€ngd: