(1)

Snask

ljudbok och e-bok


Lydbogen er indlĂŠst af Danica Curcic.

Alicia KÞbke er 19 Är. Hun er efterkommer af guldaldermaleren Christen KÞbke og den yngste, der nogensinde er kommet ind pÄ filmskolen i KÞbenhavn. Hun vÊlter rundt i sit eget liv og har flere partnere af vekslende kÞn, et par affÊrer plus det lÞse. Hun er opsÊtsig og grÊnsesÞgende og har slÄet sig op pÄ at gÞre det helt private til kunst. Nu trÊkker det hÞjpotente Hollywood i hende.

Trevor er gammel nok til at kunne vĂŠre far til Alicia. Han vil gerne vĂŠre filminstruktĂžr, han ved bare ikke, hvad han skal instruere. Hollywood trĂŠkker ikke i ham, men han har noget sĂŠrligt kĂžrende med Ăžgruppen Samoa langt ude i Stillehavet. Der har han engang forsĂžgt at blive fri for verden. Nu vil han score Alicia og drage tilbage med sin eneste ene ved sin side. Og en dag i Hollywood er hun blevet gravid.

Kan Alicia og Trevor finde sammen? Kan de finde et fĂŠlles paradis? Vil man overhovedet sĂŠtte et barn i verden, hvis denne verden er uden fremtid? BĂŠrer selve ideen om kernefamilien en stor del af ansvaret for verdens udarmede forfatning? Og findes der andre samlivsformer og fĂŠllesskaber, der muliggĂžr en smukkere og mere bĂŠredygtig fortsĂŠttelse af menneskeslĂŠgten?


UpplÀsare: Danica Curcic
LĂ€ngd: