(0)

Solfald

e-bok


PÄ trods af den flimrende varme er fangernes rationer skÄret ned til det halve, og det piner Ivalu og Anfred at opleve, hvordan de selv og de folk, de kender som stolte, pludselig slÄs indbyrdes om dyrenes rester for at overleve. MÊndene bliver lÄst inde i trange bure, nÄr de er fÊrdige med dagens arbejde, og det betyder, at det er op til Ivalu og Anfred, hvis de skal gÞre et sidste forsÞg pÄ at slippe levende ud af Darkos stÞvede arena. De er nÞdt til at have hjÊlp udefra, for de er for fÄ og for svÊkkede til at tage kampen op alene, og de beslutter sig for at opsÞge Þens civile. I den forbindelse bliver de bekendt med, at der er en dyb mistillid mellem bjergfolket og Þrkenfolket, som komplicerer situationen yderligere, og tiden er ved at rinde ud, for slingakuplen stÄr snart fÊrdig.

Solfald er tredje bind i serien Fire folk.

Uddrag af bogen

I fÞrste omgang er Anfred mest urolig for, hvad det vil betyde for Gudrun, at hun opsÞgte dem for at videregive oplysninger, for han har svÊrt ved at se, hvordan Darko skal forvÊrre forholdene for sine fanger. De lever allerede sÄ usselt, som det kan lade sig gÞre, og han har vÊnnet sig til, at dÞden hÊnger over dem som en regntung sky, der kan briste hvert Þjeblik. Det er svÊrt at true nogen, der ikke har noget at tabe, men det vil ramme ham hÄrdt, hvis Gudrun bliver straffet, og han forbereder sig pÄ, at Darko er klar over, at han har mulighed for at ramme dem yderligere gennem hende.

Om forfatteren

Louise Roholte (f. 1982) kommer fra PrĂŠstĂž. I 2001 blev hun student, og senere tog hun en bachelor i engelsk og kommunikation, men hun fandt fĂžrst sin hylde, da hun begyndte at skrive i sommeren 2008. Det har hun levet af lige siden, og hun skriver bĂžger, fiktion til de danske ugeblade og en masse andet.