(89)

Solskin og parmesan

ljudbok och e-bok


NOMINERET TIL ÅRETS FEEL GOOD-ROMAN I SVERIGE

Hilda har booket en uges italiensk madlavningskursus i Toscana, og hun kan slet ikke vente. Hun arbejder til daglig som kok, men der er langt fra at skrÊlle gulerÞdder i en bÞrnehave til drÞmmen om den liflige duft af citron under den italienske sol. SÄ da hun i lufthavnen sammen med de andre deltagere fÄr at vide, at turen er aflyst, mÄ hun hanke op i sig selv. Plan B er trods alt bedre end ingenting.

Det er Rasmus ikke helt enig i. Den tidligere popmusiker, der tilbringer de fleste dage pÄ sofaen, sagde kun ja til turen, fordi hans

sþster overtalte ham, og han er mere end skeptisk, da han hþrer, at kurset nu skal afholdes i den lille, svenske kystby Öregrund.

Men alle deltagerne har brug for at komme vĂŠk fra hverdagen, og selvom Öregrund ikke er Toscana, spreder den italienske stemning sig sammen med duften af hjemmelavet pesto. Hilda og Rasmus kunne ikke vĂŠre mere forskellige, men da fĂžrst maden er serveret under den svenske sommersol, og den kĂžlige hvidvin er trukket op, kommer der bĂ„de nye fĂžlelser og gamle hemmeligheder pĂ„ bordet.

Pressen skriver:

ȃn af de allerskĂžnneste feel-good romaner denne sommer i forfriskende svenske omgivelser.«

- Bogblogger.dk

»En skÞn bog til solvarme dage.«

- Julies bogblog