(0)

Sommerhistorier : 11 noveller

ljudbok


Sommerhistorier er 11 lydbogs-noveller om mennesker i Danmark og i Berlin og om at vĂŠre midt i livet og om frigĂžrelse.

Novellerne udspiller sig om sommeren, i 1930’erne, i 1970’erne og i dag, nĂ„r svalerne skriger i trĂŠernes grĂžnne mĂžrke.

Ally, Bankmanden, Hans og Gertie, Lilleven og de Þvrige hovedpersoner er midt i livet. I skilsmissekonstellationen, det sÞlvbryllupstavse Êgteskab eller den selvvalgte ensomhed, i sommerhuset, pÄ boutiquehotellet eller hospitalets afdeling 3, i Danmark, Berlin eller KÞbenhavn.

Her er de spÊndt ud mellem gamle familiekrige og nye konstellationer, mellem arbejdstunneller og drÞmmen om det fuglefrie liv, mellem angst for dÞden og behovet for en sidste frigÞrelse. Alt sammen dilemmaer som de, lidelsesfyldt, men ofte ogsÄ med dÞdsforagt eller en stille latter, forsÞger at overkomme pÄ den stÊdige vej mod lykke.

Om forfatteren

Malene Clante er uddannet skuespiller med tillĂŠgsuddannelsen i journalistik fra DJH samt en master i TeaterpĂŠdagogik fra DPU. Malene arbejder som underviser i dansk, sprogfag, kulturfag og teater.

Malene Clante er gift og mor til to voksne dþtre. Hun har boet i Kþbenhavn, Århus, Nyborg og Berlin.

“Hans og Gertie” er Malenes debut som novelleforfatter. Hun har ogsĂ„ skrevet debatindlĂŠg, klummer og teatertekster, men det er fĂžrste gang hun forsĂžger sig inden for novellegenren.


UpplÀsare: Malene Clante
LĂ€ngd: